Signalering bij geen fouten

Je kunt een e-mail laten versturen naar een e-mailadres waarbij je kunt aangeven Alleen signaleren bij fouten. Als je dit uitvinkt dan krijg je altijd een e-mail. De inhoud van de mail is een verwijzing naar het Logboek. Als je het Logboek dan opent dan kun je nog niet zien wat er is gewijzigd/gemuteerd. Is het mogelijk om bij geen fouten toch een soort mutatie overzicht te generen?

Hoi Erwin,

Dank je wel voor de eerste Q&A post in onze community! :grinning:

Een hele goede vraag overigens. Op dit moment slaan wij bewust zo weinig mogelijk data op met HubBI. We kiezen ervoor om de data alleen te verplaatsen en als die aankomt op de bestemming (in dit geval AFAS), dan slaan we hier zo min mogelijk van op (alleen meta-data). Je zou in dat geval in de logs van de bestemming (AFAS) moeten kijken om te zien welke data er ontvangen is.
We slaan alleen meta-data op die je kan raadplegen en waar je een PDF of Word rapportage van kan maken. Dit is oa handig bij conversies omdat hier vaak ook een accountantsrapportage wordt gevraagd die je op deze manier snel kan maken.

Je verzoek is echter al eens eerder voorbij gekomen. We denken aan een oplossingsrichting waarbij we data opslaan op een plek die eigendom van de klant is. Denk hierbij aan een stukje Azure Storage binnen de eigen tenant van de klant (die we eventueel wel vanuit HubBI kunnen beheren). Daardoor ontstaat er geen discussie is over de data residency, omdat de data immer staat opslagen bij de klant zelf. Voor de bestandsbibliotheken gebruiken we nu ook Azure Storage (geen klant tenant) of OneDrive/Teams (wel klant tenant) om bestandsimports en -exports mogelijk te maken. Zou dit een oplossingsrichting zijn die voor jullie zou kunnen werken?

We kunnen hier anders een item voor aanmaken op de Wensenlijst zodat wellicht meerdere klanten hierop kunnen stemmen en we dit wat verder uit kunnen werken. We horen graag hoe jij (en eventuele andere klanten) hierover denken.