PAS OP! Verwijder het e-mailadres uit de signalering

Wanneer je een hub sjabloon exporteert en op de community plaatst is het belangrijk dat je vóór het exporteren alle e-mail adressen verwijderd uit de signalering. Wanneer je dit niet doet ontvangt de betreffende persoon een melding wanneer het sjabloon bij een andere klant of in je eigen omgeving geïmporteerd en getest wordt.

We hebben een item uitstaan bij onze development-team om dit automatisch te verwijderen wanneer een hub sjabloon geëxporteerd wordt. Zodra dit het geval is plaatsen we direct een update op de community :+1: