Registreren betaald account

Wanneer je direct interesse hebt in meer dan één hub, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om een abonnement voor HubBI af te sluiten.

Om een betaald abonnement af te sluiten volg je de volgende stappen:

  1. Ga naar https://www.hubbi.nl/;

  2. Klik in het menu op ‘Tarieven’;

  1. Klik vervolgens op ‘Aan de slag’ onder het betreffende abonnement;

  1. Vul de opgevraagde persoonsgegevens in. Deze velden zijn verplicht voor zowel het aanmaken van een HubBI account als het opstellen van een overeenkomst;

  1. Vervolgens vragen we je in welke hub(s) je geïnteresseerd bent. Hier kan je meerdere hubs selecteren, maar dit veld is optioneel (er zijn meer opties zichtbaar op de pagina dan op de screenshot hieronder);

:information_source: Wanneer je ervoor kiest om enkele van bovenstaande hubs te selecteren dan zit je hier niet aan vast. Je ontvangt simpelweg het aantal hubs die je geselecteerd hebt en deze mag je naar wens zelf inrichten.

  1. Ten slotte is het noodzakelijk om akkoord te gaan met de voorwaarden door de check box aan te vinken en klik je op ‘Aanvraag verzenden’.

Zodra je de aanvraag verzonden hebt wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om het overeenkomst door te nemen en het abonnement in te richten, zodat je toegang krijgt tot je eigen persoonlijke HubBI omgeving.