Release 25-05-2023

Beste HubBI-gebruiker,

We hebben goed nieuws :tada: : vanaf volgende week gaan we twee-factor-authenticatie (2FA) introduceren op HubBI. Dat betekent extra beveiliging voor alle gebruikers en organisaties.

Om 2FA in te stellen en toegang te krijgen tot je HubBI-account, moet je een authenticator-app gebruiken, zoals de Microsoft Authenticator of Google Authenticator. Deze apps zijn beschikbaar op zowel iOS- als Android-apparaten en zorgen ervoor dat je account veilig blijft.

Hier zijn een paar belangrijke punten over de 2FA-implementatie op HubBI:

  • QR-code scannen: Zodra 2FA is ingeschakeld, hoef je alleen maar de QR-code op je scherm te scannen met je authenticator-app. De app doet de rest en binnen no-time is je account gekoppeld.
  • Verplichte 2FA: We gaan 2FA verplicht maken vanaf 31 mei 2023. Dat betekent dat je bij elke sessie je gebruikersnaam, wachtwoord en een unieke code van je authenticator-app moet invoeren. Veiligheid boven alles!
  • 2FA-reset: Als je om wat voor reden dan ook geen toegang meer hebt tot je telefoon waar de authenticator-app op staat, geen zorgen! Een beheerder van je organisatie kan je helpen door de 2FA te resetten via het gebruikersscherm. Dus vraag gerust om hulp.

Heb je vragen of opmerkingen over de implementatie van 2FA op HubBI? Neem dan contact met ons op via dit mailadres of bel naar 0492-506688.