Release april 2024!

Er zijn weer mooie nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan HubBI :partying_face:!
Hierbij alvast een korte toelichting op de meest in het oog springende nieuwe features.

Een uitgebreide uitwerking van deze onderdelen is binnenkort te vinden op deze HubBI community.

Dupliceren van bronregels

Vanaf heden is het mogelijk bronregels te dupliceren. Hiermee kun je op basis van één bronregel meerdere doelregels insturen. Je kunt zelf bepalen of je een bronregel 1 of meerdere keren dupliceert.
Enkele praktische toepassingen:

  • Ineens insturen van meerdere parameters o.b.v. één bronregel.
  • Insturen van een journaalpost (bestaande uit meerdere journaalpostregels) o.b.v. één bronregel.

Export naar Excel of CSV

Het is mogelijk Excel als doel aan te wijzen in HubBI. Dit maakt het mogelijk om via GetConnectoren data uit AFAS te onttrekken en als Excel of csv. bestand op te slaan. Dit kan ook op basis van een planning, zodat periodiek een export plaatsvindt van data uit Profit.

Je kunt de bestanden opslaan op verschillende locaties middels de bestandsbibliotheek. Bijvoorbeeld op OneDrive, Teams of in Azure Storage.

Optimalisatie vertaaltabellen

Er zijn optimalisaties doorgevoerd in de vertaaltabellen. Zo kun je nu bij het aanmaken van een vertaaltabel direct regels toevoegen. Voorheen moest je eerst de vertaaltabel opslaan, voordat je deze kon bewerken.

Aanmaken omgeving en abonnement partners

HubBI partners kunnen vanaf heden zelf organisaties aanmaken en direct het gewenste abonnement activeren. Dit zorgt ervoor dat partners direct voor hun klanten aan de slag kunnen met HubBI.

11 likes